HomeSitemapSøg
 

Værkliste

 

 

Bibliografi

2006:   Dagbog fra Sandholm. Erindringer. Gyldendal.
            ISBN 87-02-02324-5; ISBN-13: 978-87-02-02324-4; ISBN: 9788702126631

2007:   Dagbog fra Sandholm. Digital lydbog. Danmarks Blindebibliotek.

2010:   Dagbog fra Sandholm. E-bog. Gyldendal.
            ISBN: 9788702098891

2011:   Kald mig ikke offer! Dokumentarisk roman. Gyldendal.
            ISBN 978-87-02-07066-8

2012:   Kald mig ikke offer! E-bog. Gyldendal.
            ISBN: 9788702126631

2014: Diario de Sandholm (Dagbog fra Sandholm). Editora UFPR, Brasil.
             ISBN: 978-85-65888-74-5

 Antologier

2009:   Herfra min verden går - 23 flersprogede forfattere i Danmark. Antologi.
            Bidrag med novellen ”På sporet af Saint-Exupéry”.
            Forlaget Dansk PEN. ISBN 978-87-989812-3-7

2012:   117 stemmer fremmed og nært om drømme og visioner.  Antologi.
            Bidrag med essayet ”Eksil”.
            Forlaget Epigraf. ISBN 978-87-992222-9-2

Bidrag til udenlandske udgivelser, antologier, tidsskrifter

2003:   The handbook  “On Assignment: A Guide to reporting in Dangerous Situations” 
           
The Committee to Protect Journalists, New York.

2005:   Exiled Journalists in Europe. The Media Wise Trust Ltd, UK.

2011:   En bog skal være en økse til det frosne hav i os. Essay.
            “A Kit” (TVZ). The first Russian literature magazine in Estonia.
Tallinn, Estland.
             ISSN 1736-518X.

Dina Yafasova er forfatteren bag en lang række essays, artikler og interviews udgivet i Danmark, Rusland og USA.